Telefon: 60 21 86 25

E-mail: info@lm-security.dk

​Nyhedsarkiv 03

​Dekart SIM kort læser er verdens mindste USB plug-in smart card læser til PC security applikationer og GSM SIM/USIM kort management. Denne meget prisgunstige dongle er PC/SC kompatibel og ideel til adgangskontrol, PC security, to- eller tre-faktor autentificering samt GSM applikationer som f.eks. at holde styr på mobiltelefonens telefonbog uden at skulle benytte mobiltelefonens tastatur eller som backup/transfer for upgrade.

Dekart SIM kort læser understøtter alle betydelige standarder som f.eks. PC/SC og ISO7816 og er velegnet til f.eks. home banking, netværk sikkkerhed, sikker logon, email samt disk kryptering.

​Nyhed! Dekart Private Disk Multifactor v. 1.21

256-bit disk krypteringssoftware, ideal for hverdags databeskyttelse. Gemmer sikkert passwords på en bred vifte af medier, incl. forskellighe smart cards, USB tokens og enhver slags flytbar disk (USB flash disks, memory cards, mp3 afspillere, digital kameraer etc.). For første gang præsenteres et lille program, som kan udføre biometrisk authentificering sammen med en traditionel 2 faktor metode og dette til en meget overkommelig pris.

​BQT Solutions lancerer en splinterny serie kaldet miPASS Prox som er et meget prisgunstigt alternativ til traditionelle berøringsfri (125kHz) kortbaserede adgangskontrolsystemer.

BQTs miPASS Prox kort har til forskel fra standard proximity kort samme read/write kapacitet som et Mifare smart card (13.56 MHz) med mulighed for at kortene kan genanvendes i forbindelse med yderligere brugerdata og -applikationer. miPASS Prox kort er forprogrammeret med miPASS Prox krypterede nøgler og kun en valid miPASS Prox læser kan læse kortets data for at sikre optimal funktion og vedligeholdelse.

For yderligere information tjek menupunktet BQT Solutions - prox kortlæsere.

​I samarbejde med LG Electronics, Iris Technology Division præsenterer BQT Solutions nu på det danske marked system 3000 med irisgenkendelse, som også kan leveres i kombination med et Mifare kort.

Af alle biometriske teknologier til person-autentificering, er det idag almindelig anerkendt, at irisgenkendelse er den mest præcise. Iris, der er den farvede ring omkring pupillen og ikke må forveksles med retina, er lige som et snefnug absolut unikt for hvert eneste menneske. Faktisk anslås det, at chancen for at to iris er identiske er 1 til 1078.

Systemet består af et kamera (EOU3000) forbundet til en server/database til personregistrering og indeholder alle de elementer der er nødvendige til en komplet registrering, herunder audio/visuelle indikationer for en sikker og enkel procedure.

​Derudover består systemet af et kamera (ROU3000) til placering ved døren til brug for selve iris akvisitionen og som også har audio/visuelle vink til indikation af om en person er autentificeret eller ikke. Til forskel fra andre biometriske enheder, herunder iris genkendelses kameraer, bliver ingen biometriske templates gemt på den optiske enhed, men derimod på en styreboks (ICU3000), der installeres på den indvendige side af døren, med henblik på sammenligning med allerede gemte værdier. En styreboks sammen med en converter (FGB3000) og et dørmodul (DIB3000) kan styre to kameraer. Med yderligere en FGB 3000 og DIB3000 kan styreboksen ICU3000 styre op til 4 kameraer (ROU3000).

​Læs mere om system 3000 under menupunktet "produkter & løsninger".

​Kaba-Ilco lancerer i et flot tidsløst design en ny generation elektroniske hotellåsesystemer med introduktionen af E-760. E-760 er udviklet for at imødekomme det aktuelle markeds behov for en meget prisgunstig stand-alone elektronisk hotellås, som er let at betjene for gæsten og som er let at installere og vedligeholde for hotellet. E-760 er baseret på magnetkort-teknologien og et bærbart receptionsmodul uden brug af PC. Med den schweiziske Kaba koncern som garant tilbydes et ultimativt sikkerhedssystem til ethvert hotel.

​Digimarc har netop indgået et samarbejde med MediaGrid Inc. der på licensbasis vil benytte Digimarc Mobile Platform. MediaGrid kombinerer erfaring med 3G indhold og den digitale vandmærkningsteknologi til at levere ClickPix trådløs portal til indholdstjenester på det japanske marked.

​Forbrugeren kan med et enkelt klik navigere med mobilkameraet fra trykt materiale til omfattende media underholdning og e-commerce / mobile commerce , og ClickPix kan med rette betegnes som en banebrydende "killer-applikation" på interaktiv kommunikation, der er som skabt til dagens mobile menneske.

​ClickPic understøttes bl.a. af de højt avancerede 3G FOMA 900i mobil terminaler fra DoCoMo.

​Digimarc Mobile link teknologi blev af et panel af eksperter på Intel Developer Forum i september 2003 udpeget som "best new application". Der er behov for en forenklet navigation til internetbaseret information og e-commerce. I den mobile verden skal al information og handel være inden for rækkevidde ved blot et enkelt eller to klik. Digimarc har arbejdet sammen med Intel med henblik på at optimere Intel PXA27x processor familien. Den nye teknologi giver mulighed for, at forbrugere, brand-ejere og annoncører kan øge brugen af internet information og e-commerce applikationer fra UMTS mobiltelefoner, smart phones og tilsluttede PDA´er.

​Digimarc er blevet udpeget til at demonstrere Mobile link teknologien på den eksklusive Demomobile 2004 konference, der afholdes 8-10 september 2004 i Californien. Demomobile sætter fokus på nye teknologier og løsninger, som regnes for at have den største indflydelse på de kommende års standarder og har opnået internationalt ry som springbræt for successrige og dynamiske virksomheder som f.eks. Palm, E*Trade, Handspring og U.S. Robotics.

Læs mere om Digimarc Mobile software og ClickPix under menupunktet produkter og løsninger. 

​GCS Research LLC, som designer geografiske informationssystemer vil benytte Digimarcs GeoMarc™ digitale vandmærketeknologi som en integreret del af ESRI´s ArcGIS™ software applikationer til GIS.

​GCS Research vil udvikle produkter og services som vil revolutionere menneskers interaktive brug af billed embedded, geografisk information. F.eks. kan GIS brugere på en enkel måde identificere og spore deres digitale produkter, lige som det er muligt at linke yderligere data og attributer til billeder uanset fil format.

​Dekart har netop frigivet Dekart logon for Critix ICA Client version 2.00, som er en løsning, der gør det muligt at få lettere, hurtigere og mere sikker adgang til Critix server resourcer. Det er slut med at huske passwords, idet multi forbindelser og passwords kan gemmes på haddware enheder, som samtidig kan benyttes som adgang til Citrix resourcerne.

​Der kan vælges mellem en serie af forskellige smart cards, hardware tokens samt USB flash drivers med henblik på en hurtig og bekvem 2 eller 3 faktor autentificering. Med Dekart logon sikres, at kun autoriserede Critix ICA Client brugere, som er positivt autentificerede kan gå adgang.

​Digimarc introducerer Exian Dual polycarbonat kort, den nye generation af high performance ID kort.

Digimarc var de første i verden som lancerede kørekort med foto og digitale kørekort. Digimarc er det førende firma i verden med hensyn til security features til officielle ID kort. Digimarc producerer over 60 millioner officielle ID kort hvert år. Endvidere er Digimarc den første producent af polycarbonat kort i USA og tilbyder nu avancerede ID kort løsninger udenfor de sædvanlige regeringsprogrammer.

Polycarbonat har domineret det europæiske ID kort marked i adskillelige år . Polycarbonat er ekstrem hårdfør, meget sikkert og meget vanskeligt at manipulere og derfor det foretrukne materialevalg ved ID kortfremstilling. Grunden til, at polycarbonat kort ikke har været i brug i USA bortset fra kørekort, er fordi der ikke har været et prisgunstigt polycarbonat kort med umiddelbar " over disken" personalisering - FØR NU.

ExianDual kort kombinerer en stærk og sikker ydre skal med en fleksibel indre kerne. Til forskel fra andre sammensatte korttyper, kan ExianDual modstå ekstreme temperaturforskelle samt fugtighed. Det hverken revner, knækker eller krakelerer.

Uanset om der er tale om det bedste indenfor kundespecifikke, forprintede eller blanke kort, kan Digimarc hjælpe. Digimarc tilbyder en hel vifte af security features for at imødekomme alle mulige kundeønsker. Derudover tilbyder Digimarc som ekstra høj sikkerhed ExianDual D-LE Card, som er det eneste laser indgraverede kort med umiddelbar "over disken" personalificering på markedet idag.  

​Nøgle features:

Meget hårdfør

Modstandsdygtig overfor varme, fugtighed og nedslidning

Sikker mod forfalskning

Reducerer omkostningerne ved genbestilling af kort

Mulighed for forprintning

Mulighed for umiddelbar udprintning med de mest almindelige kortprintere på markedet.

Security features, både standard og i henhold til specielle programmer

10+ livscyklus

Miljøvenlig

Mulighed for laseringravering (ExianDual D-LE Card)

​Louis Mølholm Security er blevet udpeget til distributør af I-AX security management system.

I-AX er blevet præsenteret på verdensmarkedet i januar 2004, som resultatet af mange års erfaring og forskning. I-AX er en del af The Confidence Group, som er et svensk børsnoteret selskab etableret i 1988 oprindelig med henblik på udvikling af RFID teknologi.

I-AX er verdens første fuldt integrerede security løsning, som både integrerer traditionelle sikkerhedssystemer, som f.eks. ADK og CCTV med innovativ computer logon og overvågning, linket til moderne IT og kommunikation.

I-AX er baseret på Microsoft Windows og integrerer adgangskontrol, alarm- og videoovervågning, foto ID, stadiumkontrol, data management, netværk management og meget mere. I-AX er styret af NetAccess management software. Hjertet i den understøttende hardware er 2. generation af EVC controller board, hvortil der kan tilsluttes yderligere moduler og samler hermed alle dele af et totalt sikkerhedskoncept i en og samme brugerflade.

I-AX sætter nye standarder med udvidede system features og tillader for første gang security-, bygnings- og IT-chefen, at integrere alle aspekter af en moderne bygning og organisation. I-AX moduler integrerer pc logon, internet adgang, tids- og flekstidsregistrering, løsøre registrering, så vel som et teknik call center. Sammen med introduktionen af en plan kalender og ERP (Emergency Response planning) giver disse systemmoduler - for første gang - ledelsen mulighed for, at kontrollere og integrere en hel serie af forskellige systemer. I-AX systemet understøttes af en meget stærk rapport generator samt de unikke I-AX profiler.

​NetAccess software er et kraftfuldt management værktøj, som oprindelig blev designet i 1998 til brug for virksomheders kontrol og overvågning af brugen af netværk,email samt internet adgang. NetAccess integrerer Emergency Response Programmes 'ERP', og giver virksomhederne mulighed for at reprogrammere IT-strategien for forskellige nød scenaria. Ved at udvide mulighederne for total adgangskontrol og fordi NetAccess er udviklet med henblik på at arbejde sammen med I-AX, kan Louis Mølholm Security nu rent faktisk tilbyde et totalt integreret security og IT system.

​I-AX management system er en løsning som til fulde lever op til de meget høje krav til sikkerhed, ægte åben platform funktionalitet samt fleksibilitet, som Louis Mølholm Security har sat sig. At branchen allerede anerkender I-AX dokumenteres ved, at I-AX med kort varsel nåede finalen i dette års IIPSEC 'IP in Security Awards' i januar 2004. hvor I-AX var en af kun fem finalister ud af 81 deltagende firmaer.

​Blancco Oy Ltd har udpeget Louis Mølholm Security til forhandler.

Blancco er et internationalt IT security firma, som er producent af forskellige sletningsværktøjer, som sikrer en komplet rensning af harddisken. Blancco har modtaget mange internationale priser for sine produkter og løsninger og er hurtigt blevet markedsleder på sine største markeder og har foruden 5 internationale kontorer partnere i over 20 lande i verden.

Blanccos løsninger er 100 % softwarebaserede og Data Cleaner er det eneste fuldstændig godkendte og certificerede Infosec produkt på markedet idag.

Blancco står for:​

Security

Blanccos professionelle data sletnings produkter er baseret på den allerseneste teknologi og går bag om BIOS og OS.

Hastighed

Blanccos produkter udfører sletning op til 70 % hurtigere end konkurrenternes

Rapportering

Som yderligere sikkerhed for brugeren og virksomhedens ledelse udarbejdes en detaljeret rapport over den komplette data sletning inklusiv en oversigt over mulige beskadigede sektorer.

Value-added features

Med sigte på genbrug eller -salg af pc udarbejdes en detaljeret hardware liste (hardware asset management) med automatisk formattering og partitionering, således at det bliver let at fastslå den reelle værdi af en brugt pc.

Teknisk support og updates

Blancco garanterer follow-up og yder en optimal og kvalificeret teknisk support. Med minimum 3 årlige updates, garanteres data sletningsmuligheder for de allerseneste media, så som USB og firewire (IEEE1394) hard drivers.

Blanccos produkter og løsninger kan finde anvendelse alle de steder hvor man ønsker sikkerhed for at al information på en pc er slettet fuldstændigt, som f.eks.

når computere tages ud af brug

når man donerer brugte computere væk

når man sælger brugte computere

når man tilbageleverer computere ved leasingperiodens udløb

når man sender en computer til service og reparation

ved intern rotation af en virksomheds computere

når en computer er virus inficeret 

​LG Electronics Iris Division, som er en del af det Sydkoreanske LG Corp med en omsætning på over 300 mia kr. og BQT har indledt et samarbejde med henblik på at tilbyde integration af iris biometri på et Mifare DESFire kort.

Mifare DESFire er en high speed og high security berøringsfri smart card applikation, som opfylder triple data krypteringsstandarden DES. Chippens karakteristika er beskrevet i "Fire"-delen af navnet, nemlig fast, innovative, reliable og secure. Mifare DESFire opererer i en afstand af 10 cm. fra læseren i henhold til den internationale standard ISO14443A. På nuværende tidspunkt er over 250 mill. Mifare cards i cirkulation og over 1.5 mill. read/write læsere installeret verden over.

BQT leverer den første MifareDESFire læser, som kombinerer LG´s unikke IrisAccess 3000 iris genkendelses platform og triple DES kryptering (godkendt USA standard for CAC/Common Access Card) mellem kort og læser over RFID link. LG´s IrisAccess platform er det førende iris genkendelsessystem i verden og installeret hos over 1000 kunder. LG´s produkter kan nu integreres med adgangskontrolpaneler eller eksisterende prox og smart card systemer. Samtidig kan BQT tilbyde både iris og fingeraftryks templates på ét og samme DESFire kort. 2 x biometri + krypteret datatransmission fra kort til server, gør denne løsning meget sikker.

​Den nye DSVII DSVII®-SC fra Datastrip er en håndholdt enhed, der er specielt designet med henblik på ID verifikation ved aflæsning af indstiks- og berøringsfri chipkort som f.eks. IDkort, pas, kørekort samt mange andre ID initiativer. DSVII®-SC kombinerer en indstiks og berøringsfri smart card læser og en 500 dpi fingeraftryks sensor for øjeblikkelig sammenligning af en biometrisk template samt et stort digitalt touchscreen display i farver, der kan aflæses i direkte sollys eller i halvmørke – alt dette i en kompakt håndholdt WindowsCE.NET enhed, som vejer ca. 1 kg. DSVII®-SC understøtter intern trådløs kommunikation af data og fingeraftryk for identifikationssøgning og verifikation op mod et back-end system.

​DSVII har allerede modtaget den første udmærkelse i forbindelse med The Security Industri Associations sponsorerede NPS Showcase d. 1. april 2004 for bedste biometriske nyhed blandt 64 nye produkter og services. Udmærkelsen reflekterer DSVIIs hurtighed, fleksibilitet og praktiske applikationer. En komplet verifikation kan finde sted på under 1 sekund og det er det eneste produkt i sin klasse, som understøtter både indstiks- så vel som berøringsfri smart cards (herunder Mifare), multi biometriske algoritmer samt kablet, 802.11 og Bluetooth trådløs kommunikation med GSM, GPRS + modem support via compact flash.

​Louis Mølholm Security skal i samarbejde med dan:office levere et antal Biolink UMatch USB Matchbook til FN. UMatch er en fingeraftryksscanner, der sikrer autentificering af pc brugere ved logon. Louis Mølholm Security betragter ordren til verdensorganisationen, som udtryk for den store anerkendelse Biolinks biometriske produkter og løsninger nyder internationalt.

dan:office er etableret i 1994 og har hovedsæde i Svendborg. dan:office er specialiseret i komplette kontormiljøer til FN, herunder løsninger på IT og IS, kommunikationsudstyr, kontormøbler samt kontorforsyning. Kundekredsen omfatter hundredevis af internationale nødhjælps- og udviklingsorganisationer i Europa, Afrika, Asien, Mellemøsten og USA.

​BQT Solutions har netop introduceret MiGPS,som er et GPS baseret udstyr til brug for tracking af værdifulde aktiver.

GPS (Global Positioning System) er for ca. 10 år siden udviklet af det amerikanske forsvar som et verdensomspændende sattelitbåret positioneringssystem til navigationsformål. Med GPS systemet kan man bestemme en position indenfor 24 timer over alt på koden. Civile brugere kan også benytte systemet med SPS (Standard Positioning Service). Navigationsnøjagtigheden helt ned til 20 meter sikres idag af mindst 24 satellitter, som konstant er i kredsløb om jorden. Princippet i GPS satellitpositionering er afstandsmåling til kendte punkter. De oplysinger om satelliternes egen position, som satelliterne kontinuert udsender, kan opfanges af en bruger ved hjælp af en satellitmodtager på land, på vand eller i luften.

Den validerede GPS information, som er modtaget af miGPS transmitteres via GSM. Information om positionen kan rekvireres via WEB, SMS, WAP eller såfremt det ønskes direkte tracking via GPRS.

MiGPS indeholder den avancerede SiRF-starII chipset og sikrer med en komplet 12 kanals WAAS GPS modtager, en uovertruffen præcis positionering.

​Samtidig lancerer BQT Solutions miPalm, som er en håndholdt Mifare kortllæser til adgangs kontrol samt inventar management. Fordelene med miPalm er bl.a. integreret kort produktion samt centraliseret web administration. Af særlige features kan nævnes:

Trådløs adgangskontrol for ansatte

Bærebare applikationer til brug for lokal adgangskontrol

Applikationer til brug for management af inventar, ejendom og udstyr

Real time rapportering af lokal status

Automatisk alam via GPRS

​Som en naturlig del af Louis Mølholm Securitys totale sikkerhedskoncept, har vi indgået et samarbejde med norske Vogon, som er en del af verdens førende firma indenfor rekontruktion af datamedier, datakonvertering samt databevissikring.

Er uheldet ude og er der tale om datatab, så garanterer Vogon at kunne rekonstruere data maksimalt fra

alle diske fra laptop til RAID

alle tapemedier, inklusive 9840, 3490, 3570, LTO, AIT, DLT og DAT

alle lagringsformater, gamle eller nye inklusive NAS og SAN

alle beskadigede filer, databaser eller email systemer - notes, Access, Exchange, Oracle osv.

alle systemer... WIN 2000, NT, UNIX, Netware, Mac osv.

virusskader - Chernobyl, Code Red, Sircam

Klik ind under vores service center for at læse mere eller kontakt Vogon for direkte førstehjælp:

http://www.vogon.no/emergency-00.htm

​Dekart har frigivet en ny version af Private Disk, som er en high security krypteringssoftware baseret på AES krypteringsalgoritmen.

Dekart Private Disk v. 2.01 er et brugervenligt, hurtigt og prisgunstigt softwareprogram til både forretnings- som privatbrug, som giver optimal beskyttelse af information ved at oprette en eller flere usynlige drev på harddisken eller flytbare diske så som FDD, CD, CD-R, CD-RW, DVD, MO, MD, ZIP, flash drives, alle typer af flash memory cards og sikre imod uautoriseret adgang.

Dekart Private Disk krypterings algoritme er godkendt af USA´s myndigheder i henhold til Advanced Encryption Standard (AES) og Secure Hash Standard (SHA-1).

Fordele ved Dekart Private Disk:

Let af installere og bruge: Programmet er installet og konfigureret på minutter.

Stærk data beskyttelse: Softwaren benytter 128-bit AES algoritmen til beskyttelse af datafiler.

Uhindret data overførsel: Dekart Private Disk giver mulighed for sikker overførsel af data via et hvilket som helst eksternt lagringsmedie og sikrer at ingen data bliver stjålet.

Fleksibel bruger interface: Dekart Private Disk kan uhindret integreres i brugerens arbejdsprocesser.

Konkurrencedygtig pris: Dekart Private Disk er en prisgunstig løsning, som ikke influrerer på brugerens sædvanlige benyttelse af computeren. Dekart Private Disk nedsætter ikke computerens hastighed.

At bruge Dekart Private Disk kræver intet særligt kundskab til kryptering eller algoritmer. Programmet er designet til at løse den stigende bekymring for at private dokumenter, emails, forretningsaftaler, personlige breve, bankkonti eller anden form for fortrolig information kommer i de forkerte hænder.

​Hirsch Electronics, USA præsenterer en ny serie af high security ADK med navnene ScrambleSmart og BioSmart baseret på Mifare teknologien fra BQT solutions.

ScrambleSmart integrerer en skjult berøringsfri læser i Hirsch legendariske ScramblePad, mens BioSmart integrerer smart card læseren med en fingeraftrykslæser. Begge produkter har de samme features som BQT Solutions standard sortiment.

ScramblePad kodetastaturet har cifre, som bytter plads hver gang det skal anvendes. Herved kan en uvedkommende person ikke se koden, lære en bestemt fremgangsmåde eller identificere brugte taster. Hertil kommer, at kun den person, som står direkte med front mod tastaturet, kan se cifrene, hvorfor der ikke er risiko for, at en anden person, kan kigge med "over skulderen".

​Tilsammen tilbyder Hirsch Electronics og BQT Solutions en high security løsning med både dual så vel som triple teknologi.

​Problemer med indførelsen af biometriske pas

Verdens lande har besluttet at lægge smart card chips i pas med henblik på at gemme biometriske data. Øvelsen går nu ud på at finde ud af hvordan et land kan læse et andet lands pas.

Den internationale standard for berøringsfri chip kort, ISO 14443, anviser faktisk to uforenelige optioner, kendt som type A og B. Mens ISO-kompatible læsere formodes at være i stand til at læse chips af begge typer, så har nylige tests vist, at dette ikke altid er tilfældet, specielt for type B.

Dette problem er kun en af hurdlerne, som landene under det amerikanske Visa Waiver program (VWP) står overfor at løse for at kunne nå at placere berøringsfri chips i pas med biometri (ansigtsgenkendelse) inden 26. oktober 2004, som er sat som deadline af USA. VWP tillader borgere fra 27 lande, at rejse ind i USA enten i forbindelse med en turist- eller forretningsrejse i op til 90 dage uden at behøve at søge om visa.

Den oprindelige ICAO (International Civil Aviation Organization) specifikation udarbejdet af Task Force on New Technologies, anbefaler at de nye pas anvender chips som overholder enten 14443 type A eller B. ISO kompatible læsere skal være i stand til at læse begge typer. Tests viser, at begge typer anvender samme radio frekvens men modulationen - den energi der skal til for at aktivere og læse informationen på chippen - er forskellig. Derudover er kodningsformatet forskelligt samt antikollitionsmetoden, som afgør hvordan kortene og læserne skal reagere, såfremt mere end et kort svarer samtidigt på en læsers dataforespørgsel.

Testresultaterne viser, at læsere, der er designet til at aflæse 14443 type A chips var funktionsdygtige i modsætning til type B og det har vist sig, at producenterne anvender mange forskellige metoder til at integrere berøringsfri applikationer. Så selvom produkterne tilsyneladende overholder 14443 standarden, så er de stadigvæk ikke kompatible.

Yderligere tests har afsløret, at nogle læsere skal bruge op til 7 sekunder til reset, hvilket er for lang tid i forbindelse med en grænsekontrol applikation. Derudover varierede hastigheden hvormed man får adgang til informationen på chippen betydeligt.

Bortset herfra udtaler deputy assistant secretary Frank Moss, fra USA´s udenrigsministerium, at der også er problemer med at finde ud af, hvordan chippen skal placeres i passet og han anbefaler, at deadline d. 26. 10. 2004 udskydes i 2 år, så landene får tilstrækkelig tid til at implementere programmer for de digitale pas. I den forbindelse oplyser Maura Harty, assistant secretary of state for consular affairs, at såfremt borgere fra VWP lande skal ansøge om visa ved amerikanske ambassader og konsulater, vil arbejdsbyrden blive fordoblet fra 2003 til 2005 med 5 millioner ansøgninger.

Tests af de nye digitale eller elektroniske pas er fastsat til at finde sted i Washington Dulles International Airport denne sommer. Optimal produktion af de nye pas forventes ikke før sidst på året 2005. USA er ikke forpligtet til at udstede chip-baserede pas, men eftersom USA anmoder andre lande om det, forsøger myndighederne også at nå deadline.

USA´s udenrigsministerium arbejder også på at forbedre nøjagtigheden af ansigts genkendelses-systemerne, siger Moss. De bedste systemer har en nøjagtighed på 90 %, hvilket man forsøger at forbedre ved at gemme multiple ansigts billeder på chippen.

Kilde: The Thomson Corporation og CardTechnology.com 2004.

HVEM ER VI?

Louis Mølholm Security Handelsanpartsselskab

KONTAKT OS

​Telefon: 43 90 77 09

E-mail: info@lm-security.dk

FIND VEJ

​Søndergade 27

4690 Haslev

CVR

27094473