Telefon: 60 21 86 25

E-mail: info@lm-security.dk

​Nyhedsarkiv 05

​I et samarbejde med Business Union Distribution tilbyder Louis Mølholm Security den prisbelønnede SentriNET middleware løsning fra BMS (tidligere ISL Biometrics). Med SentriNET kan en persons biometri anvendes til autentificering ved logon til en workstation, netværk, applikationer eller andre fortrolige data. SentriNET understøtter også VPN og PKI samt smartcards eller USB tokens.

SentriNET erstatter logon passwords med fingeraftryks autentificering og det betyder en meget sikker adgangskontrol, fordi en persons fingeraftryk er unik og fordi det aldrig ændrer sig, aldrig glemmes, lånes ud eller stjæles for den sags skyld. For en organisation betyder det en langt hurtigere, lettere og sikrere adgang til netværket. SentriNET har følgende specifikationer:

SentriNET Authentication Engine

Network Logon (Microsoft® Windows™ 95, Windows 98, Windows NT, Windows 2000, Windows XP) Workstation Logon (Windows NT, Windows 2000, Windows XP), Novell NetWare™ NDS/NMAS Wide range of supported biometric devices

SentriNET for VPN Environments

Check Point™ OPSEC certified

Microsoft VPN

SentriNET for Thin Client

Citrix/Metaframe

Microsoft Windows Terminal Server

SentriNET Authentication for Web Server

Browser og Web server support for:

Microsoft Internet Explorer/IIS

Linux/Apache/Tomcat-Netscape

SentriNET API

Integration med 3. parts software applicationer

SentriNET Password Vault

Brugernavn og password filsystem

SentriNET for Smart Card/Tokens

Smart card for Microsoft (CSP support):

Microsoft’sCryptographic Service Provider med henblik på PKI certificater for integration med Microsoft applikationer som f.eks.Outlook eller Internet Explorer.

Netværk logon applikation

Kontrol af fjernelse af kort

PKCS#11 support

Digitale certificater (fysisk ADK sammen med andre applikationer på kortet)

​SentriNET understøtter f.eks. BQT Mifare kortlæsere og Biolink fingerscannere samt en række andre fabrikater, som Louis Mølholm Security tilbyder fra sit øvrige produktsortiment.

SentriNET er af SC Magazine i 2004 blevet kåret som bedste biometriske produkt. SentriNet er OPSEC certificeret og teknologi- og softwarepartnere er endvidere bl.a. A4 Vision, Cherry, Datakey, Dell. Emis, Infinion, Microsoft, Novell, Oracle, SchlumbergerSema, Targus og Wavetrend.

​Credant® Technologies har udvidet sin internationalt anerkendte security management software for mobile enheder Credant Mobile Guardian (CMG) Entreprise med CMG shield for Windows til sikring af notebooks og desktops. CMG shield for Windows benytter den patentanmeldte CryptEssential™ proces, som er den første intelligent-baserede krypteringsløsning for notebooks og desktops, som sikrer at følsom data, som er gemt på disse computere, er beskyttet uanset hvor disse data er gemt.

Credants intelligente krypterings feature tilbyder et mere komplet og mere fleksibelt alternativ til mappe/fil-baseret kryptering og fuld harddisk krypteringsløsninger. Med mappe/fil-baseret kryptering kan en organisation ikke garantere at alle dets data er sikret og selvom den er effektiv, er på den anden side fuld harddisk kryptering vanskelig at gennemføre og kan medføre store produktivitetstab, såfremt en bruger ikke kan få adgang til sin notebook, fordi OS er blevet ødelagt ved kryptering. Til forskel fra andre sikkerhedsløsninger, er Credant Mobile Guardian let at implementere, bruge og administrere.

​Det som CMG shield CryptEssential™a processen gør, er at den beskytter sensitiv information ved at kombinere information om, hvem brugeren er og hvad han har ret til at se med information om følsomme filer, som det er nødvendigt at beskytte på notebooks og desktops. I henhold til forudbestemte guidelines krypterer CMG shield al sensitiv information uden at kryptere det totale operativ system eller applikationsfiler. TIl forskel fra fil-baserede løsninger, krypterer CMG shield delte data, bruger data, midlertidige filer, Windows paging file, Windows administrator password hash, som er gemt i registreringsdatabasen samt data, som er gemt på flytbare medier.

Guidelines, som er specificeret af security administrator, bestemmer hvilke mapper, filer og typer af filer, som automatisk skal krypteres af CMG på notebook. tablet pc eller desktop. Ingen slutbruger aktion er nødvendig for at kryptere data og brugeren kan ikke frakoble eller bypasse krypteringsprocessen. Denne tilgang til at løse opgaven, sætter security administrator i stand til at overholde forskellige regulativer som f.eks. HIPAA eller California Bill SB1386 ved at kryptere kundedatabaser og filer uden at brugeren behøver at være involveret og uden at kryptere ikke-private filer som Windows OS eller programfiler.

​Credant® Technologies er ledende på markedet for security software til beskyttelse af organisationers mobile enheder ved at tilbyde en krydsplatform for smartphones, notebooks, tablet pc´s og PDA`ere til integration med eksisterende biblioteker som f.eks. AD og adskillige standarder fra samarbejdspartnere, som f.eks. Aventail, Cisco, Extended Systems, Intellisync, Good Technologies, Microsoft, Motorola, Sierra Wireless, Nortel og Checkpoint med henblik på en uovertruffen link security og centraliseret security management. Austin Ventures, Cisco Systems, Crescendo Ventures, Intel Capital og Menlo Ventures er investorer i Credant Technologies. Kundekredsen omfatter både Fortune og Global 500 virksomheder indenfor it-service, fødevareindustrien, banker og forsikringsselskaber samt producenter af computer hardware og offentlige institutioner.

​U-MatchBook er Biolinks nydesignede pc-logon enhed, som indeholder al den nyeste teknologi indenfor biometri og som leveres sammen med den seneste software-release af Biolink Authentication Center 5.0. Den erstatter den tidligere udgave,som siden 2002 er blevet solgt på verdensmarkedet.

​Specifikationer for Biolink U-MatchBook:

 • CMOS sensor
 • Image resolution 500 dpi
 • Grå niveau: 256 niveauer (8 bits/pixel)
 • Felt størrelse: 1.3 x 1.3 cm
 • Scannings hastighed: 1/15 sekund
 • Hardware interface: USB
 • Dimension: 60 x 41 x 40 mm (LxBxH)
 • Vægt: 100 g
 • Strømforbrug: 1 Watt via USB
 • Driftstemperatur: -20 C - +45 C
 • MTBF: > 100.000 timers drift eller 5 år
 • MTF (Modulation Transfer Function): 0.4 ved 10 cyklus/mm  

​Det er med stor fornøjelse at Louis Mølholm Security med henblik på at udbygge sin position på det danske marked for smartcardbaserede løsninger har indledt et forretningssamarbejde med britiske Counter Solutions.

​Counter Solutions udvikler selv såvel hardware som software til et komplet betalingssystem for catering, kantine og automater, adgangskontrol, fotokopikontrol, vaskeri mv. baseret på den allernyeste teknologi. Hjertet i konceptet er et multibruger smartcard management system med central administration af alle kortholdere, skræddersyet rapportering, kortprintning samt en total oversigt over samtlige smartcard transaktioner. Counter Solutions tilbyder det mest integrerede koncept på markedet idag.

Nøglefeatures indeholder f.eks.

 • Kortholder database med import/export optioner
 • Foto ID
 • Oprettelse samt indkodning af kort
 • Central vedligeholdelse af kort skemaer
 • Multi valuta omregning til brug for global e-purse
 • Loyalty og promotions
 • Historik af transaktioner samt saldoforespørgsler
 • Design og tryk af kortskabeloner
 • Overførsel til smartcard via kredit/debitkort/sedler/mønter
 • Integration med eksisterende applikationer
 • Fjernbestilling af måltider
 • Desktop læser med display
 • Komplet integreret kortlæser til automat
 • Online support og fjerndiagnosticering

​Counter Solutions smartcard løsninger kan f.eks. tilbydes til Mifare, Legic eller HID iClass kort. Counter Solutions er Microsoft certificeret partner, IBM Business Partner og Cisco Certified Network Associate samt ISEB certificeret. Blandt kundekredsen kan nævnes IBM, Pfizer, Chase, Hard Rock Casinos samt University of Edinburgh.

For yderligere oplysninger kontakt venligst Frederik Kortbæk. 

HVEM ER VI?

Louis Mølholm Security Handelsanpartsselskab

KONTAKT OS

​Telefon: 43 90 77 09

E-mail: info@lm-security.dk

FIND VEJ

​Søndergade 27

4690 Haslev

CVR

27094473