Telefon: 60 21 86 25

E-mail: info@lm-security.dk

​Profil

Louis Mølholm Securitys rødder går tilbage til 1924, da ingeniør Louis Mølholm blev udpeget til den første agent i verden for ABLOY låsesystemerne. Louis Mølholm var oprindeligt udlært smed.

Selvom firmaets grundlægger er død for mange år siden, så lader de nuværende ejere og medarbejdere sig stadig inspirere af Louis Mølholms ånd og virke.

Louis Mølholm Security er en handelsvirksomhed, som altid har lagt vægt på høj kvalitet og som i flere tilfælde har været pioner med hensyn til nye sikringsløsninger og services.

I dag fokuserer Louis Mølholm Security mere på den logiske sikkerhed, fordi IT sikkerhed simpelt hen er basal for sikringen af mennesker og værdier. Med henblik på at øge sikkerheden, reducere omkostningerne, gennemføre større brugervenlighed samt konsolidere security manangement bør den fysiske sikkerhed kunne integreres med den logiske sikkerhed som led i en overordnet IT-arkitektur. Flere og flere af Louis Mølholm Securitys løsninger og produkter skal kunne opfylde dette behov og vi vil i samarbejde med vores partnere arbejde for, at der opstilles fornuftige konvergenskrav.

Louis Mølholm Security tilbyder biometriske logon løsninger til pc og netværk, security management platforme til pc, netværk, internettet og mobile enheder samt ID-kort løsninger og services baseret på smart card, digitale vandmærker, 2D stregkoder og biometri. Eftersom et smart card kan indeholde meget mere end blot adgangskontroldata, tilbyder Louis Mølholm Security også løsninger som integrerer flere andre applikationer på selvsamme smart card som f.eks. betalingssystemer. Louis Mølholm Security beskæftiger sig også med mobile commerce baseret på Digimarc mobile platform, som er en UMTS applikation til Digimarcs digitale vandmærkningsteknologi.

​Louis Mølholm Security tilbyder desuden elektronisk og digital ADK til dels virksomheder, offentlige så vel som private samt specifikt til hotelbranchen med biometri som f.eks. fingeraftryk og iris scanning samt medier som smart card, Mifare, RFID og magnetkort.

Louis Mølholm Securitys portfolio tilpasses hele tiden til markedets behov og altid med det sigte, at kunden får en kvalitetsløsning til den helt rigtige pris og til tiden.

Louis Mølholm Security ønsker med sine kompetencer og ressourcer at tilbyde en reel sikkerhed og hverken medvirke til at skabe en falsk tryghed eller en unødig frygt. Det er firmaets håb bl.a. at kunne bidrage til, at gøre Danmark til et mere sikkert sted at færdes, at en virksomhed kan drives under betryggende forhold og at man blot kan være sig selv som menneske.

HVEM ER VI?

Louis Mølholm Security Handelsanpartsselskab

KONTAKT OS

​Telefon: 43 90 77 09

E-mail: info@lm-security.dk

FIND VEJ

​Sækkehusvej 19, Tystrup

4640 Faxe

CVR

27094473