Telefon: 60 21 86 25

E-mail: info@lm-security.dk

​Service center

​Vogon er et britisk IT-firma, etableret i 1985 med laboratorier i England, Tyskland, USA og Norge og idag verdensførende indenfor rekontruktion af datamedier, datakonvertering samt databevissikring. Det norske laboratorium dækker det nordiske marked.

Vogon hjælper virksomheder med at opretholde driften i forbindelse med datatab og ved at leverere en unik datarekonstruktionstjeneste. Uanset om data er gået tabt på grund af en menneskelig fejl, hardwarefejl eller en odsindet virus, kan Vogon rekonstruere data maksimalt. Vogon understøtter alle typer hardware og software og Vogons IT-specialister har udviklet en omfattende værktøjskasse med henblik på den højeste grad af datarekonstruktion.

Vogon samarbejder med alle store producenter af harddiske og magnetbåndstationer for at sikre at alle formater og teknologier bliver dækket. Af store leverandører af IT- og lagermedier kan nævnes:

Compaq, Exabyte, Fujitsu Siemens, Hitachi, HP, IBM, Imation, In Win, Iomega, Maxoptix, Maxtor, Network Associates, Samsung Electronics, Seagate, SGI, Sony, Sophos, Sun Microsystems, Tandberg, TEAC og Western Digital.

​Disse aftaler sikrer, at kunden får en førsteklasses service i forbindelse med sine produkter og i mange tilfælde også en leverandørrabat. Den anden store fordel er, at såfremt kunden kommer i den situation, hvor det bliver nødvendigt med en datakonstruktion, så sikrer samarbejdsaftalerne, at Vogon kan få adgang til producenternes interne tekniske information.

Mange af diskproducenterne lader garantien fortsætte, selvom Vogon har måttet bryde forseglingen for at få tilgang til HDA (head Disk Assembly) med henblik på at rekonstruere data. Derfor har kunden ikke alene gode chancer for at få både sine data genoprettet og hardwaren erstattet under produktgarantien.

For så vidt angår datarekonstruktion fra tape, så er Vogons kunnen helt enestående, idet det er den eneste virksomhed, som kan rekonstruere data fra overskrevne DLT-, DAT-, AIT- og LTO-tape.

Datarekonstruktion og datakonvertering sker ved direkte forsendelse med UPS til Vogons laboratorium i Oslo, som har pakken dagen efter inden kl.. 9.00 om morgenen.

Dataefterforskning kan ske både on-site og/eller i laboratoriet alt afhængig af sagens karakter. Ved on-site kommer Vogons specialister til stedet og sikrer beviset og sender mediet tilbage til laboratoriet for dataanalysen.

Besøg Vogons hjemmeside www.vogon.no eller klik her for direkte HJÆLP: http://www.vogon.no/emergency-00.htm

HVEM ER VI?

Louis Mølholm Security Handelsanpartsselskab

KONTAKT OS

​Telefon: 43 90 77 09

E-mail: info@lm-security.dk

FIND VEJ

​Sækkehusvej 19, Tystrup

4640 Faxe

CVR

27094473